--2-- Un-pas-mic-pentru-tine---dar-unul-Mare-pentru-masina-ta-!!!--Viitorul-masinii-tale-suna-bine-! NEAMT


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 METABOND NT (Neamt&RO)
duminica, 05 Mai 2024 | 22:57
 
 


Despre noi

STOP!!! *CITITI AICI...: Colaborator direct-METABOND in Jud.NEAMT... va recomand...
Un pas mic pentru tine...dar unul Mare pentru masina ta !!! Viitorul masinii tale suna bine !

reclama

  Un pas mic pentru tine...dar unul Mare pentru masina ta !!! Viitorul masinii tale suna bine !

ATENTIE !!!  Minimum 25% din energia Lumii se pierde prin frecare! Incredibil! În fiecare moment crește cantitatea de energie folosită și implicit crește și cantitatea de energie ce se pierde.

...Ce putem face?...scadem frecarea!...

-Acest   lucru a început să motiveze cercetătorii lumi întregi încă din anii 1950.

Au conceput prima generație a soluțiilor pentru reducerea frecării prin care au obținut un strat cu depunere pe metale foarte netede.

A doua generație au fost aditivele de uleiuri.

A treia generație este alcătuita de produsele METABOND.

METABOND- Este un produs, care datorită proprietăților sale excepționale înnobilează suprafețele metalice în contact, expuse frecării, dar nu modifică calitatea fizico-chimică a uleiului. Deci nu este un aditiv, ci un produs cu total nou, ceea ce numim: înnobilator de suprafețe. In compozitia sa nu exista teflon !!!

METABOND sub presiune și temperură intră în reacție chimică cu metalele, înnobilează suprafețele acestora. -Datorită durității și netezimii sale acest strat protejează suprafața metalelor împotriva deteriorării chiar și în condiții de solicitare extremă. Asigură lubrifianților condiții ideale de ungere. Suprafețele în contact datorită netezimii lor se pot separa ușor cu ajutorul unui film omogen și va scădea considerabil frecarea între aceste suprafețe. Calitățile sale ecologice sunt probate de foarte multe teste.

Pentru comercializarea produselor METABOND am înființat Rețeaua de Distribuție Metabond care în două țări în exclusivitate lucrează cu mai mult de 5000 colaboratori. Colaboratorii noștri își execută activitatea ca persoane juridice de sine stătătoare, iar după prestațiiloe lor își încasează lunar comisioanele calculate pe baza Tabelului de Carieră care a fost alcătuit conform regulilor Multi Level Marketing (MLM). Numărul colaboratorilor crește continuu, în Ungaria Metabond Ungaria S.R.L. lucrează cu aproape 20 depozite în afară de cele două depozite centrale, iar în România aprovizionarea este asigurată de S.C. METABOND ROMANIA S.R.L. prin mai mult de 20 de depozite de sine stătătoare.

Dacă Dvs. Vă decideți să cumpărați un produs METABOND, nu veți fi doar proprietarul unui înnobilator de suprafețe. Veți beneficia de prestațiile oferite de colaboratorii Rețelei de Distribuție Metabond: suport tehnic cazual, deservire, predarea informațiilor, posibilități fantastice.

*Produsele METABOND sunt de generatia a treia, preluate de laboratorele NATO, folosite de NASA si produse in GERMANIA de catre firma LOTEC Motorenbau GmbH si sunt in permanenta testate si aprobate de catre  TUV Rheinland dupa metodele americane aplicate materialelor de ungere sintetica si minerala , pentru motoare de mare putere  .

*METABOND MOLECULAR TECHNIC este un agent antifrictiune de ultima generatie.

-Printr-un proces termo-chimic-mecanic, METABOND creeaza pe suprafetele metalice in miscare relativa, un strat monomolecular extrem de dur si neted care favorizeaza alunecarea, fara a modifica cotele. In timpul solicitarii, varfurile rugozitatilor din zonele de frecare se deformeaza plastic, aproape fara pierdere de material.     NU CONTINE TEFLON !!! (teflon=generatia a doua)

Protejați mediul înconjurător, bucurați-Vă de avantajele oferite de produsele noastre și posibilitățile de afacere asigurate!

METABOND-UN MECANIC MEREU ACTIV-IN INTERIORUL MOTORULUI DVS.!!!


IMAGINI



 
 
CONTACT METABOND NT (Neamt&RO)

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X