--2-- Produse-in-EU-de-firma:-Metabond-Molekular-Technik-in-Langen,--Germania NEAMT


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 METABOND NT (Neamt&RO)
duminica, 05 Mai 2024 | 21:38
 
 


Noutati

Produse in EU de firma: Metabond Molekular Technik in Langen,- Germania
Reteta produsa de NATO, folosita initial si de NASA, apoi de mari producatori de autovehicule, ACUM este disponibila tuturor!

reclama

  Produse in EU de firma: Metabond Molekular Technik in Langen,- Germania

 

*Produsele METABOND sunt de generatia a treia, preluate de laboratorele NATO, folosite de NASA si produse in GERMANIA de catre firma Metabond Molekular Technik in Langen, si sunt in permanenta testate si aprobate de catre  TUV Rheinland dupa metodele americane aplicate materialelor de ungere sintetica si minerala , pentru motoare de mare putere  .  Este binecunoscut faptul ca orice noua tehnologie dezvoltata a avut aplicatii imediate in domeniul militar sau a fost realizata la cererea militarilor .   La cererea expresa a NATO de a proteja personalul aflat in misiuni , in zonele de conflict , s-a ajuns ca o masina avariata la motor (cu baia de ulei sparta in urma exploziei unei mine sau prin lovitura directa de glonte..... etc etc ) tratata cu METABOND sa poata parcurge intre 30-60 mile   fara ulei in baie (aproximativ 50-100 km in functie de masina , greutate , teren etc etc ) . Acest ,,lucru este demonstrat in a doua parte a filmuletului demonstrativ de la ,,Simpozionul de la Tulcea" incepand cu minutul 4 dar si pe alte ,,video demonstrative - Prezentare METABOND" ( da search pe YOUTUBE :  VIDEO METABOND  )

*Sunt PRODUSE certificate TUV Rheinland. Nu sunt aditivi . Sunt tratamente anti-frictiune pentru suprafete metalice in miscare relativa. Reduc frecarea cu 40-60% ,crestere de putere mai mult de 5% kW/cp, mai mult de 5% economie de combustibil, mai mult de 40% economie consum ulei (interval mare intre schimburile de ulei... ex:in loc de 10.000 km,la 20.000 km schimbul). Printr-un proces termo-chimic-mecanic, METABOND creaza pe suprafetele metalice in miscare relativa, un strat monomolecular extrem de dur si neted care favorizeaza alunecarea, fara a modifica cotele. In timpul solicitarii, varfurile rugozitatilor din zonele de frecare se deformeaza plastic, aproape fara pierdere de material.     NU CONTIN TEFLON !!!

DESPRE METABOND

METABOND este cea mai buna tehnologie pentru tratarea si protectia motorului impotriva uzurii.

Intra in reactie chimica cu metalul, formand pe suprafetele supuse solicitarii, o pelicula de un singur strat molecular, care are scopul de a durifica si de a netezi suprafetele, obtinand conditii ideale pentru a favoriza alunecarea, datorita celui mai mic coeficient de frecare.

In consecinta, se obtine o micsorare de energie pierduta pentru frecare, o marire de putere a motorului si o micsorare a consumului de carburant.

Produsele METABOND M, C, GOLD, OLD SPEZIAL, se aleg dupa uzura motorului, se auduga in lubrifiant, fara a schimba deloc calitatile, si foloseste ulei numai pentru a fi transportati pe suprafetele metalice, unde actioneaza din cauza temperaturii si presiunii ridicate.

Produsele sunt ecologice, si folosirea lor favorizeaza o drastica reducere de emisie a gazelor toxice.

Este recomandat pentru toate tipuri de motoare: automobile, motociclete, camioane, autobuze, trenuri, metrouri, vapoare, barci, avioane, etc.

Produsele METABOND sunt cel mai bun TUNING pentru motoare, folosite cu rezultate excelente indiferite sporturi de competitie.

Prin aditivele pentru carburanti MEGALENE (pentru benzina) si MEGASEL (pentru motorina), se ajunge sa trateze suprafetele imposibil de ajuns, ca de exemplu pistoane, cilindri, chiulosa, carburator, pompe de injectie, supape, si sa protejeze impotriva uzurii.

Un motor nou tratat de la inceput cu METABOND va avea o durata de viata tripla decit fara tratament.

Produsele METABOND sunt folosite in toate dominiile unde sunt piese metalice supuse frecarii si uzurii: in linii de productie a industriei, masini agricole, tractoare, masini de forta, masini si utilaje de constructie si de mina, macarale, instalatie si sisteme de actionare pentru nave, cutie de viteza, diferentiale, angranaje, transmisie, rulmenti, planetare, presgarnituri, lagare de alunecare si rostogolire, articulatii, osii flexibile, pompe de apa, sisteme automate de ungere, etc.

Sunt si sprayuri METABOND, folositi in articulatii, fierastraie cu lant, instalatii de nituire, masini de taiat filete, instalatii de presare la rece, unelte pentru formare, burghie elicoidale, tarozi, filiere, fierastraie, freze, cutite de strung si raboteze, instalatii de laminat metale, motoare si instalatii electrice, broaste, zavoare, supape, piese de asamblare, unelte pneumatice, unelte de pescuit, masini si aparate unde nu trebuie uns nici patat ca in tipografie si in industrie de confectie, etc.

Trateaza suprafata metalica durificand-o si prelungind viata lor de folosire cu consecinta micsorarea costurilor si marire productivitatii, datorita micsorarii perioadelor de nefunctionare a masinilor.

Este cunoscut ca cel putin 25% din productie mondiala de energie vine pierduta din cauza fortei de frecare si cel putin 2% de PIL-ul vine risipit pentru problemele tribologice (Tribologie este stiinta care studiaza fenomenele de frecare si uzura).

METABOND este prieten a mediului si a vietii pe pamint care ne poate ajuta sa reducem acesta enorma risipa de energie pentru avantajul omului si a viitorului ei.

 

   *ATENTIE:  urmeaza un mesaj important pentru tara :  

 

 STOP !!! -CIETESTE, RETINE SI SPUNE SI PRIETENILOR !!! Nou in RO.:

 DE ACUM: SI TU POTI DEVENI COLABORATOR METABOND !

 

Cum?-simplu: ADERA ACUM LA RETEAUA MLM RO- 

MLM METABOND

     *CU NOI -Nu trebuie sa fii MARE ca sa incepi !!!

-TREBUIE  SA INCEPI  CA SA FII MARE !!!


IMAGINI



 
 
CONTACT METABOND NT (Neamt&RO)

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X