--2-- Creeaza-propia-TA-afacere---part-time:-Devino-colaborator-METABOND- NEAMT


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 METABOND NT (Neamt&RO)
duminica, 05 Mai 2024 | 23:08
 
 


COLABORARE

Creeaza propia TA afacere...part-time: Devino colaborator METABOND.
Creeaza-ti propia afacere...part-time:Devino colaborator METABOND. Fii propiul tau SEF! Creaza-ti singur:

reclama

  Creeaza propia TA afacere...part-time: Devino colaborator METABOND.

NU trebuie sa fii MARE ca sa INCEPI,

trebuie sa INCEPI ca sa fii MARE !!!

  -DOAR PRIN COLABORATOR DIRECT...CU MINUS 25% DIN PRET !!! DEVINO SI TU...COLABORATOR METABOND...ACUM!!! PROFITA !!! VIITORUL TI-L FACI...SINGUR !!! CREDE...SI VEI FI...MULTUMIT !!!!!

 

-Pentru a beneficia de REDUCERE la achizitionarea produselorMETABOND,
putetzi alege una din urmatoarele doua posibilitati:

    1) Deveniti
COLABORATOR METABOND.Aderatzi la retzeaua METABOND si pornitzi propia dmv.afacere part-time.  Pentru aceasta trebuie sa comadati pachetul de start, in valoare de 230 RON, constand in:
  • Mapa de prezentare, care contine CD de prezentare, catalog de produse,lista de preturi, pliante, si alte informatii necesare pornirii afacerii, regulamentul de colaborare,harta depozitelor zonale din RO,lista de nivele,legitimatzie  de Colaborator METABOND, etc.
  • Metabond Gold 250 ml, un tratament de motor exceptional in cresterea randamentului,cu particule policeramice, pentru masini noi sau uzate.
    IMPORTANT !                                                                            
Colaboratorii care se inscriu prin intermediul nostru, vor beneficia de functionalitatea acestui site, in urmatorul mod: comezile plasate prin acest sitte,  si care isi au destinatia in zona de responsabilitate a colaboratorului respectiv, vor fi onorate de catre acesta. In acest fel se va diminua timpul de asteptate al clientului, iar profitul direct ii va reveni colaboratorului care face livrarea (comanda facandu-se in contul lui).
   
    2) Daca doriti sa cumparati produsele numai pentru dumneavoastra, dar sa beneficiati de reducerea de 15 %, alegeti varianta simpla de
 CUMPARATOR PERMANENT (nu sunteti nevoit sa achizitionati pachetul de start, insa va angajati in scris ca nu veti revinde altor persoane produsele achizitionate). Inainte de semnarea contractului, va trebui sa achitati o taxa de inscriere de 100 RON si sa cumparati un produs METABOND.
 
MLM METABONDRETEA DE DISTRIBUTIE IN MULTI LEVEL MARKETING

Cine suntem? O MARE FAMILIE.

De ce sa vindeti produsele METABOND? Pentru a redescoperi valoarea timpului tau si pentru a fi tu cel care stabileste regulile!

Cine poate sa faca afaceri cu METABOND? Persoana fizica, sau juridica, ....

In care domenii se folosesc produsele METABOND? Domeniul AUTO este principalul.

Care sunt produsele METABOND? Tratamente motoare, aditivi carburanti, uleiuri, .....

Cat costa sa intrati in afacerea METABOND? 230 RON pentru SETUL UNIVERSAL DE COLABORATOR

Cum se castige si cum se face cariera in METABOND? Adaos Comercial, Comisioane, Premii, Bonus

Cat se poate castiga cu METABOND? COMISIOANE: la nivel 4 (300-700 euro/luna), la nivel 5 (mai mult de 1.000 euro/luna)
Plus ADAOS COMERCIAL de 25% pentru vanzarile personale.

Cine poate sa fie clientul sau colaboratorul tau? ORICINE ARE TREABA CU UN AUTOVEHICUL

Cum puteti sa convingeti o persoana sa foloseasca produsele METABOND? ARATATI VIDEO METABOND - DEMONSTRATIE CU STAND DE PROBA
SA INTREBE ALTA PERSOANA CARE DEJA FOLOSESTE PRODUSELE.

Cum puteti inlatura indoielile clientilor? Asigurare Internationala de 22.000 EURO. RECOMANDARI. PROBE STIINTIFICE. CERTIFICATE DE CONFORMITATE.
Incluse in CD

Ce trebuie sa faceti pentru a gestiona un depozit METABOND? TREBUIE ATINS NIVEL 4, .....

VA PUTEM TRIMITE PRIN POSTA:
un CD cu VIDEO - DEMONSTRATIE METABOND si cat mai multe informatii interesante
CATALOGUL METABOND
Alte informatii si documentatii

Cost de expediere 20 RON cu ramburs

 

 

...TERMENI ªI CONDIÞII

PENTRU COMENZI ORIUNDE IN ROMANIA SAU IN EUROPA!

 Termenul de valabilitate ºi garanþie  
         Termenul de valabilitate al produselor este afiºat pe fiecare produs în parte. Condiþii de depozitare: în ambalajul original, ferite de luminã intensã ºi umiditate excesiva. Temperatura de depozitare ºi utilizare: 15-35°C. Furnizorul nu poate fi considerat responsabil pentru utilizarea necorespunzãtoare a produselor comandate. Fiecare produs este însoþit de instrucþiunile de folosire în limba romanã. În cazul în care se constatã lipsa instrucþiunilor de folosire sunaþi la 0753.334.457 sau 0732.489.065 iar în cel mai scurt timp vã vom trimite pe cheltuiala noastrã varianta în limba romanã a acestora. Nu folosiþi produsul fãrã a studia în prealabil instrucþiunile de utilizare!  În acest caz producãtorul nu îºi asumã responsabilitatea daunelor produse de utilizarea neconformã a produselor distribuite prin reþeaua de distribuþie Metabond!
         Preþuri
         Preþurile afiºate pe acest sitte sunt exprimate în RON(lei noi!). Facturarea se face la preþurile afiºate în momentul înregistrãrii comenzii, cu excepþia eventualelor greºeli sau modificãri ale TVA. TVA este de 19%. Orice comandã este confirmatã atât prin e-mail cât ºi telefonic unde se verificã dacã domeniul de utilizare corespunde cu specificaþiile produsului comandat.
         Condiþii de platã
         Plata comenzii se face direct la COLABORATOR, sau in cazul livrarilor prin CURIER, plata este ramburs, comanda este procesatã imediat, iar contravaloarea comenzii se achitã în momentul recepþionãrii coletului.
         Livrarea
         Livrarea se face în toatã þara prin curier rapid în maxim 48 ore de la confirmarea comenzii. Timpul maxim de procesare a comenzilor este de 24 de ore (în funcþie de disponibilitatea produselor în stoc). Taxele de transport sunt înscrise pe facturã ºi se achitã în acelaºi timp cu contravaloarea produselor comandate. Comanda se livreazã la adresa indicatã de client. În cazul în care aceasta este greºitã, clientul va suporta costul transportului dus-întors.
         Limitele responsabilitãþii
         Furnizorul nu poate fi responsabil pentru neonorarea unei comenzi din cauza nefuncþionãrii serviciilor de transport, serviciilor financiar-bancare sau din cauza calamitãþilor naturale. În ceea ce priveºte produsele cumpãrate in scopuri profesionale, furnizorul nu este responsabil de pierderile indirecte de exploatare, de profit, daune sau taxe care ar putea interveni. Alegerea ºi decizia de cumpãrare a unui produs fac obiectul responsabilitãþii clientului. Alegerea unui produs greºit nu face obiectul unei despãgubiri, rambursãri sau tragerii la rãspundere a furnizorului, exceptând cazurile de neconformitate cu comanda, de defecte de fabricaþie sau în cazul restituirii produselor. Comenzile trebuie onorate in maxim 15 ZILE CALENDARISTICE  de la data înregistrãrii.(confirmare telefonica!) Dupã aceastã perioadã, orice comanda restanta este anulata. Furnizorul nu îºi asumã responsabilitatea pentru:
-defecþiunile determinate de nerespectarea condiþiilor de utilizare.
-solicitãrile de retur primite dupã expirarea termenului de valabilitate / garanþie
         Confidenþialitatea datelor
         Furnizorul se obligã sã nu divulge terþilor, sub nici o formã, datele personale ale clienþilor sãi.
         Modul practic de comandã
         Comanda se face prin telefon sau e-mail la adresa: ttexys@yahoo.it ºi se confirmã telefonic. Se poate comanda unul sau mai multe produse indiferent de valoare specificând exact denumirea produsului, gramajul ºi numãrul de bucãþi/produs. În funcþie de calitatea persoanei (fizice sau juridice) care face comanda pentru a se putea face facturarea ºi expediþia se comunicã:

 PERSOANE FIZICE (date facturare ºi expediþie):
         -numele ºi prenumele.
         -adresa de corespondenþã.
         -codul numeric personal.
         -numãr de telefon.
         -adresa de mail.
        

 PERSOANE JURIDICE (date facturare ºi expediþie):
         -denumirea persoanei juridice.
         -adresa sediului social.
         -adresa de corespondenþã.
         -numãr de telefon / fax.
         -numele ºi prenumele managerului.
         -cod fiscal.
         -dacã este plãtitor de TVA.
         -adresa de mail.
         -banca.
         -numãr cont IBAN.

PENTRU INTERESATZI.....TABEL DE CARIERA-PUNCTAJE-BONUSURI-click!.


IMAGINI



 
 
CONTACT METABOND NT (Neamt&RO)

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X