--2-- Creeaza-ti-propia-afacere---part-time:Devino-colaborator-METABOND--Fii-propiul-tau-SEF!-Creaza-ti-singur: NEAMT


   
 
Home Contact Abonare Mobil

 arata telefon , arata mobil
 arata email
            CAUTA

 METABOND NT (Neamt&RO)
duminica, 05 Mai 2024 | 21:03
 
 


COLABORARE

Creeaza propia TA afacere...part-time: Devino colaborator METABOND.
Creeaza-ti propia afacere...part-time:Devino colaborator METABOND. Fii propiul tau SEF! Creaza-ti singur:

reclama

  Creeaza-ti propia afacere...part-time:Devino colaborator METABOND. Fii propiul tau SEF! Creaza-ti singur:

  -DOAR PRIN COLABORATOR DIRECT...CU MINUS 25% DIN PRETZ !!! DEVINO SI TU...COLABORATOR METABOND...ACUM!!! PROFITA !!! VIITORUL TZ-IL FACI...SINGUR !!! CREDE...SI VEI FI...MULTZUMIT !!!!!

 

-Pentru a beneficia de REDUCERE la achizitionarea produselorMETABOND,
putetzi alege una din urmatoarele doua posibilitati:

    1) Deveniti
COLABORATOR METABOND.Aderatzi la retzeaua METABOND si pornitzi propia dmv.afacere part-time.  Pentru aceasta trebuie sa comadati pachetul de start, in valoare de 230 RON, constand in:
  • Mapa de prezentare, care contine CD de prezentare, catalog de produse,lista de preturi, pliante, si alte informatii necesare pornirii afacerii, regulamentul de colaborare,harta depozitelor zonale din RO,lista de nivele,legitimatzie  de Colaborator METABOND, etc.
  • Metabond Gold 250 ml, un tratament de motor exceptional in cresterea randamentului,cu particule policeramice, pentru masini noi sau uzate.
    IMPORTANT !                                                                            
Colaboratorii care se inscriu prin intermediul nostru, vor beneficia de functionalitatea acestui site, in urmatorul mod: comezile plasate prin acest sitte,  si care isi au destinatia in zona de responsabilitate a colaboratorului respectiv, vor fi onorate de catre acesta. In acest fel se va diminua timpul de asteptate al clientului, iar profitul direct ii va reveni colaboratorului care face livrarea (comanda facandu-se in contul lui).
   
    2) Daca doriti sa cumparati produsele numai pentru dumneavoastra, dar sa beneficiati de reducerea de 15 %, alegeti varianta simpla de
 CUMPARATOR PERMANENT (nu sunteti nevoit sa achizitionati pachetul de start, insa va angajati in scris ca nu veti revinde altor persoane produsele achizitionate). Inainte de semnarea contractului, va trebui sa achitati o taxa de inscriere de 100 RON si sa cumparati un produs METABOND.

      

MLM METABONDRETEA DE DISTRIBUTIE IN MULTI LEVEL MARKETING

Cine suntem? O MARE FAMILIE.

De ce sa vindeti produsele METABOND? Pentru a redescoperi valoarea timpului tau si pentru a fi tu cel care stabileste regulile!

Cine poate sa faca afaceri cu METABOND? Persoana fizica, sau juridica, ....

In care domenii se folosesc produsele METABOND? Domeniul AUTO este principalul.

Care sunt produsele METABOND? Tratamente motoare, aditivi carburanti, uleiuri, .....

Cat costa sa intrati in afacerea METABOND? 230 RON pentru SETUL UNIVERSAL DE COLABORATOR

Cum se castige si cum se face cariera in METABOND? Adaos Comercial, Comisioane, Premii, Bonus

Cat se poate castiga cu METABOND? COMISIOANE: la nivel 4 (300-700 euro/luna), la nivel 5 (mai mult de 1.000 euro/luna)
Plus ADAOS COMERCIAL de 25% pentru vanzarile personale.

Cine poate sa fie clientul sau colaboratorul tau? ORICINE ARE TREABA CU UN AUTOVEHICUL

Cum puteti sa convingeti o persoana sa foloseasca produsele METABOND? ARATATI VIDEO METABOND - DEMONSTRATIE CU STAND DE PROBA
SA INTREBE ALTA PERSOANA CARE DEJA FOLOSESTE PRODUSELE.

Cum puteti inlatura indoielile clientilor? Asigurare Internationala de 22.000 EURO. RECOMANDARI. PROBE STIINTIFICE. CERTIFICATE DE CONFORMITATE.
Incluse in CD

Ce trebuie sa faceti pentru a gestiona un depozit METABOND? TREBUIE ATINS NIVEL 4, .....

VA PUTEM TRIMITE PRIN POSTA:
un CD cu VIDEO - DEMONSTRATIE METABOND si cat mai multe informatii interesante
CATALOGUL METABOND
Alte informatii si documentatii

Cost de expediere 15 RON cu ramburs

 

 

...TERMENI ȘI CONDIȚII

PENTRU COMENZI ORIUNDE IN ROMANIA SAU IN EUROPA!

 Termenul de valabilitate și garanție  
         Termenul de valabilitate al produselor este afișat pe fiecare produs în parte. Condiții de depozitare: în ambalajul original, ferite de lumină intensă și umiditate excesiva. Temperatura de depozitare și utilizare: 15-35°C. Furnizorul nu poate fi considerat responsabil pentru utilizarea necorespunzătoare a produselor comandate. Fiecare produs este însoțit de instrucțiunile de folosire în limba romană. În cazul în care se constată lipsa instrucțiunilor de folosire sunați la 0753.334.457 sau 0732.489.065 iar în cel mai scurt timp vă vom trimite pe cheltuiala noastră varianta în limba romană a acestora. Nu folosiți produsul fără a studia în prealabil instrucțiunile de utilizare!  În acest caz producătorul nu își asumă responsabilitatea daunelor produse de utilizarea neconformă a produselor distribuite prin rețeaua de distribuție Metabond!
         Prețuri
         Prețurile afișate pe www.tittytexmetabond.ro sunt exprimate în lei. Facturarea se face la prețurile afișate în momentul înregistrării comenzii, cu excepția eventualelor greșeli sau modificări ale TVA. TVA este de 19%. Orice comandă este confirmată atât prin e-mail cât și telefonic unde se verifică dacă domeniul de utilizare corespunde cu specificațiile produsului comandat.
         Condiții de plată
         Plata comenzii se face prin ramburs, comanda este procesată imediat, iar contravaloarea comenzii se achită în momentul recepționării coletului.
         Livrarea
         Livrarea se face în toată țara prin curier rapid în maxim 48 ore de la confirmarea comenzii. Timpul maxim de procesare a comenzilor este de 24 de ore (în funcție de disponibilitatea produselor în stoc). Taxele de transport sunt înscrise pe factură și se achită în același timp cu contravaloarea produselor comandate. Comanda se livrează la adresa indicată de client. În cazul în care aceasta este greșită, clientul va suporta costul transportului dus-întors.
         Limitele responsabilității
         Furnizorul nu poate fi responsabil pentru neonorarea unei comenzi din cauza nefuncționării serviciilor de transport, serviciilor financiar-bancare sau din cauza calamităților naturale. În ceea ce privește produsele cumpărate in scopuri profesionale, furnizorul nu este responsabil de pierderile indirecte de exploatare, de profit, daune sau taxe care ar putea interveni. Alegerea și decizia de cumpărare a unui produs fac obiectul responsabilității clientului. Alegerea unui produs greșit nu face obiectul unei despăgubiri, rambursări sau tragerii la răspundere a furnizorului, exceptând cazurile de neconformitate cu comanda, de defecte de fabricație sau în cazul restituirii produselor. Comenzile trebuie onorate in maxim 15 ZILE CALENDARISTICE  de la data înregistrării.(confirmare telefonica!) După această perioadă, orice comanda restanta este anulata. Furnizorul nu își asumă responsabilitatea pentru:
-defecțiunile determinate de nerespectarea condițiilor de utilizare.
-solicitările de retur primite după expirarea termenului de valabilitate / garanție
         Confidențialitatea datelor
         Furnizorul se obligă să nu divulge terților, sub nici o formă, datele personale ale clienților săi.
         Modul practic de comandă
         Comanda se face prin telefon sau e-mail la adresa: ttexys@yahoo.it și se confirmă telefonic. Se poate comanda unul sau mai multe produse indiferent de valoare specificând exact denumirea produsului, gramajul și numărul de bucăți/produs. În funcție de calitatea persoanei (fizice sau juridice) care face comanda pentru a se putea face facturarea și expediția se comunică:

         PERSOANE FIZICE (date facturare și expediție):
         -numele și prenumele.
         -adresa de corespondență.
         -codul numeric personal.
         -număr de telefon.
         -adresa de mail.
         PERSOANE JURIDICE (date facturare și expediție):
         -denumirea persoanei juridice.
         -adresa sediului social.
         -adresa de corespondență.
         -număr de telefon / fax.
         -numele și prenumele managerului.
         -cod fiscal.
         -dacă este plătitor de TVA.
         -adresa de mail.
         -banca.
         -număr cont IBAN.


 
 
CONTACT METABOND NT (Neamt&RO)

 arata tel , arata mobil
 arata email
 
reclama
powered by AAZ.ro © 2011 | Contul meu | Ajutor | ANPC | Creati-va propriul magazin virtual pe aaz.ro

 
X